Et Kavurma Tarifi

Et Kavurma Tarifi için gereken malzemeler ve yapılışı...

Et Kavurma Tarifi

Malzemeler

2 Çorba kaşığı margarin
750 gr yağsız kuşbaşı dana eti
2 Adet soğan
1 Adet orta boy havuç
2 Adet domates
15 Adet mantar
Tuz, karabiber
4 adet yeşil biber

Yapılış Aşaması

Derin bir tavada margarin eritilir ve içerisine kuşbaşı eti eklenir. Orta ısıdaki ateşte et suyu çekene dek pişirilir. Yemeklik doğranan soğanlar eklenir ve pembeleşene kadar pişirilir. Havuçlar küp küp doğranır ve havuç yumuşayana kadar pişirilir. Mantarlar da ilave edilir. Mantarlar suyunu çektikten sonra da küp halinde doğranan domatesler eklenir. Kapağı kapatılır, etler ve sebzeler yumuşayana kadar pişirilir. Tuz ve karabiber ilave edilir. Şimdiden afiyet olsun. 

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER