Kurban etleri bozulmasın diye bulduğu teknik görenleri hayrete düşürdü

1 / 3
Osman Barış yaptığı açıklamada, “6 kişi ve benim kurban etlerimizi Denizli'den İnegöl'e götüreceğim. Yol yaklaşık 5 saat sürüyor. Havalar çok sıcak. Etimin bozulmaması için bir soğutma sistemi düşündüm. Nalburdan boru aldım. Aracın ön kısmında klimadan gelen soğuk havayı borularla bagaja aktardım. Klimayı açtığımda bagajı gayet iyi soğutuyor. Klimayı çalıştırınca borular resmen buz tutuyor” dedi. İHA

Osman Barış yaptığı açıklamada, “6 kişi ve benim kurban etlerimizi Denizli'den İnegöl'e götüreceğim. Yol yaklaşık 5 saat sürüyor. Havalar çok sıcak. Etimin bozulmaması için bir soğutma sistemi düşündüm. Nalburdan boru aldım. Aracın ön kısmında klimadan gelen soğuk havayı borularla bagaja aktardım. Klimayı açtığımda bagajı gayet iyi soğutuyor. Klimayı çalıştırınca borular resmen buz tutuyor” dedi. İHA